Daily Archives: 2 maart 2017 13:54

DWLoopschool Hattem organiseert op Koningsdag, 27 april 2017 De Stadsloop

Kidsrun
850 en 1700 meter

Senioren en Masters
5 en 10 KM

meer info op: www.Stadsloop.DWLoopschoolHattem.nl

Ontmoetingsochtend voor mantelzorgers: “Ken je mij ?”

Het Steunpunt Mantelzorg van SWO/E Welzijn en Ondersteuning organiseert iedere derde donderdag van de maand een ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers. Mantelzorgers hebben het druk met de zorg voor de zieke naaste. Dit kan bijvoorbeeld een ouder, partner, kind, broer/zus zijn. Als mantelzorger heeft u vaak het gevoel dat de omstandigheden uw leven bepalen.

Repair Café op 11 maart 2017 in het wijksteunpunt de Hezebrink in Emst.

Duurzaam “ruggensteun” voor literatuur.
Van hiërogliefen tot de huidige E-reader, het bewaren van informatie bestaat al eeuwenlang. Toch blijft informatie, met name literatuur, in boekvorm zijn natuurlijke charme behouden. Zeldzame edities van literaire klassiekers tot verzamelbanden van Donald Ducks, gebonden krijgen ze een duurzaam karakter die nog steeds voor veel lees- en verzamel plezier zorgen. Niet alleen het inbinden van naslagwerken maar ook het repareren van oude boeken krijgen zo een tweede leven.

MUSICBOXZ ZEND UIT VANUIT DE POSTHOORN

Zaterdag 11 maart zal er een live muziekcafé programma worden gemaakt vanuit de Posthoorn in Epe. Musicboxz heeft gitarist Harald Koll en de friese band WIEBE weten te strikken om deze avond te voorzien van goede live muziek. Harald Koll is één van de betere gitaristen uit de regio en heeft ruime ervaring in het vak. De mannen van WIEBE zijn in 2015 genomineerd voor de friese popawards.

PEC Zwolle keeper Dean Bredewolt tekent contract bij vv Emst

Het jeugdbestuur van de vv Emst is erg verheugd te mogen melden dat PEC Zwolle keeper Dean Bredewolt vorige week een contract als jeugdkeeperstrainer bij de vv Emst heeft getekend.

Dean zal onze jeugdkeepers van onze JO17-1, JO15-1 en JO13-1 voor de rest van dit seizoen wekelijks onder zijn hoede gaan nemen. Wanneer dit aan beide kanten bevalt zal dit contract met minimaal nog een jaar verlengd gaan worden.

Programma Geheugensteunpunt Epe in maart 2017

Iedere dinsdagochtend is er van 10.00 tot 12.00 een activiteitenprogramma in het Geheugensteunpunt in Epe waarbij ontmoeting en geheugenfitness een belangrijk onderdeel zijn. Op 7 maart oefenen we onze rekenvaardigheden met sjoelen. Natuurlijk is ook goed mikken belangrijk en samen lekker ontspannen. De verkiezingen zijn in aantocht op 14 maart halen we herinneringen op aan bijvoorbeeld de eerste keer dat u naar de stembus ging.

In week 10 staan de volgende activiteiten bij Veluvine op het programma:

Film Trumbo – woensdag 8 maart om 20.00 uur – € 9,00 incl. drankje
Ladiesnight: Powervrouwen – donderdag 9 maart om 19.00 uur – € 25,00 incl. drankje en goodiebag

Jaarlijkse Ruiteravond Nunspeetse Ruiterclub & Ponyclub Klein maar Dapper – vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart om 19.30 uur – € 12,00 per 2 personen

***

Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er elke 2e dinsdag van de maand een gezamenlijke maaltijd in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe. Er wordt een lekkere Bami met gebraden kippenpoot gekookt en een toetje toe op dinsdag 14 maart. De maaltijd start om 17.00 uur en deelname kost € 6,50 per persoon.

Christien Osinga zondagmiddag in Kulturhus EGW

Bekende Epenaren; het is de populaire reeks van Kulturhus EGW rondom enkele markante persoonlijkheden en hun unieke verhaal. De naam Christien Osinga zal bij niet veel mensen een belletje doen rinkelen. Maar wanneer men het in deze regio over zwemjuf Christien heeft, dan weet vrijwel iedereen meteen wie er bedoeld wordt.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers