Daily Archives: 8 maart 2017 09:20

Open eettafel het ‘Kulturpannetje’ op donderdag 16 maart 2017 om 18.00 uur

‘Een Indonesisch buffet’

Nieuwe mensen ontmoeten, die u anders niet zou ontmoeten uit de gemeente Epe en tegelijkertijd genieten van een heerlijke driegangen maaltijd voor € 8,00 (exclusief drankjes), kan dit?
Ja, dit kan, en wel op donderdag 16 maart het Kulturhus, Stationsstraat 25 in Epe (0578 616775), en u bent van harte welkom.

In week 11 staan de volgende activiteiten bij Veluvine op het programma:

Adriaan van Dis: literaire avond – donderdag 16 maart om 20.15 uur – € 21,00 (voor bibliotheekleden € 18,00) incl. drankje
Ballet Blue(s) – vrijdag 17 maart om 20.15 uur – € 23,00 incl. drankje

De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in Kulturhus EGW

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.
Op zaterdag 25 maart speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Kulturhus EGW in Epe.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Vocaal Theaterensemble Foon in Kulturhus EGW

“Foondelpark” speelt zich af op een mooie zondag in april. Zo’n lentedag waarop niets is wat het lijkt. Een dag waarop toevallige ontmoetingen misschien niet zo toevallig zijn.
Want wie is die zwerver die zomaar plotseling overal opduikt en mensen uitdaagt om eens iets te doen wat ze al heel lang hadden willen doen?
Waarom zou morgen net zo zijn als vandaag?

Historisch Arrangement:Wandelend langs Wegerif

CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief werken nauw samen in dit historisch arrangement. Tijdens deze wandeling worden aspecten van de familie Wegerif en haar invloed op Apeldoorn belicht. Deze familie van aannemers en architecten had internationale contacten: van Stockholm tot Kaapstad en van Moskou tot Los Angeles. Ze gingen om met de top van de Nederlandse kunstenaarsgemeenschap.
De historie van de familie Wegerif wordt door de gids verteld, zowel bij de tocht door het CODA, als tijdens de wandeling buiten.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers