Daily Archives: 11 maart 2017 10:09

SWO/E Lente & Zomeruitjes, Soos Oene, Mantelzorgers

Seizoen Lente & Zomeruitjes SWO/E gaat weer van start op donderdag 6 april.

SWO/E Welzijn en Ondersteuning Epe legt momenteel de laatste hand aan haar lente/zomerprogramma. In de maanden april tot en met augustus organiseert zij verschillende activiteiten voor senioren in de leeftijd vanaf 55 jaar.
In de maanden april, mei en juni staan er 2 uitjes per maand op het programma. Vanaf juni t/m augustus zelfs elke week een uitje. Alle activiteiten zijn vastgelegd in een programmaboekje. In de laatste week van maart zullen alle deelnemers van vorig jaar het programmaboekje thuis krijgen.

Berkley-Smallertdag: zaterdag 1 april

’t Smallert en Berkley organiseren ook dit jaar weer de Berkley-Smallertdag op ’t Smallert in Emst. Een gezellige kennismaking met ’t Smallert en het forelvissen. Ook openen we op deze dag het seizoen van het gezinspark. Het wordt een leuke en informatieve dag, voor het hele gezin, waarbij 2 goede doelen centraal staan. De goede doelen zijn dit jaar wederom het Peuterfonds en Stichting The Fishing Dutchman. Deze zetten zich beide in voor jeugdige vissers met een beperking of ernstige ziekte en laten (laatste) viswensen in vervulling gaan.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers