Daily Archives: 14 maart 2017 09:22

Twintig stembureaus in gemeente Epe

Stentor – De stembureaus openen woensdagochtend om 7.30 uur en sluiten woensdagavond om 21.00 uur.

Stembureaus in de gemeente Epe zijn: Gemeentehuis, Marktplein 1, Epe; Europalaan, Europalaan 48, Epe; Openbare Basisschool Zuuk, Zuukerend 9, Epe; Zorgcentrum De Klaarbeek, Roggestraat 1, Epe; Zorgcentrum De Boskamp, Albert Schweitzerlaan 25, Epe; Het Slath Siza Dorp Groep, Brinkgreverweg 4, Epe; Eper Veste, Eper Veste 114, Epe; SV Wissel, Ericaweg 6, Epe; Wijkvereniging Burgerenk, Klimtuin 46, Epe; Hervormde Gemeente Sionskerk, Asseltseweg 6, Epe; De Hezebrink, Ds van Rhijnstraat 69, Emst; Verenigingsgebouw De Hoeksteen, Vaassenseweg 1, Emst; Kulturhus Oene, Dorpsstraat 14-16, Oene; Gereformeerde Tabernakel kerk, Prins Hendrikweg 6, Vaassen; KBS De Krugerstee, Westerenkweg 23, Vaassen; Clubgebouw CSV VIOS, Woestijnweg 63, Vaassen; Wijkgebouw Triton, Jasmijnstraat 36, Vaassen; Evangelisatiecentrum Woord en Daad, Deventerstraat 85, Vaassen; Clubhuis Handbalvereniging CVO, Zichtstede 18, Vaassen; Zorgcentrum De Speulbrink, Brunholdplaats 5, Vaassen.

lees verder op . http://www.destentor.nl/epe/twintig-stembureaus-in-gemeente-epe~af9f3da7/

Septtimbre in Kulturhus EGW

EPE – Zeven vrouwen, zeven stemmen. Vrouwenensemble Septtimbre heeft voor deze editie van het Cultureel Café een zeer leuke voorstelling samengesteld. De nummers die dit welbekende vrouwenkoor uitvoert, gaan over al het lief en leed dat vrouwen bezighoudt, zoals kleding en schoenen, chocola en lijnen, de liefde, verliefd zijn en liefdesverdriet, maar ook over oorlog en vrede, ruzie in en om het huis en geluk in het leven.

Koffieochtend met gastspreker in de Burgerenk 31 maart

Wijksteunpunt Burgerenk heeft wekelijks op dinsdag- en vrijdagochtend een koffie-uurtje.
Eens per maand is er een gastspreker.

Op vrijdag 31 maart 2017 komt gastspreker Sabine Rink van Buurtkracht op de koffie in het Wijksteunpunt de Burgerenk in Epe. Het koffie-uurtje is van 10.00 tot 11.30 uur en iedereen, ongeacht leeftijd, is van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken.

De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in Kulturhus EGW

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.
Op zaterdag 25 maart speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Kulturhus EGW in Epe.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren.

Samen Eten in Wijksteunpunt Burgerenk

Elke 2e dinsdag van de maand komt de kookgroep in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe bij elkaar.
Op dinsdag 11 april 2017 bent U vanaf 17.00 uur van harte welkom om deel te nemen aan een gezamenlijke maaltijd. Er zal een heerlijke Russische maaltijd worden gekookt.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers