Daily Archives: 18 maart 2017 10:08

Bijzonder optreden

Op vrijdagochtend 17 maart kwam de bekende Nederlandse klassiek gitarist Izhar Elias naar de Gildeschool om aan verschillende groepen te laten zien en horen wat hij aan muziek uit zijn gitaar kan toveren. Hij vertelde er ook enthousiast over. Izhar Elias is een grootmeester op zijn gitaar. Izhar Elias is door Cultuurplein Noord Veluwe en Cultureel Platform Epe uitgenodigd.

Hoera!! Alweer een stukje kunstgras verdiend.

Voor het kunstgras onder onze speeltoestellen is veel geld nodig. Er zijn al verschillende acties geweest en er is ook al het nodige geld binnen. Deze week was het de beurt aan groep 1-2b om bij de flessenactie te helpen. De ingeleverde flessen moeten eerst worden gesorteerd en in de goede dozen worden gedaan.
Daarna zijn we met de hele klas met een deel van de flessen naar de Jumbo geweest om daar de flessen in te leveren. Wat is het leuk om allemaal een paar flessen in de machine te doen.

SWO/E: een fleurig paasbakje maken en workshop Paasei versieren.

In de maanden april t/m augustus 2017 organiseert SWO/E Welzijn en Ondersteuning Epe verschillende activiteiten voor 50 plussers uit de Gemeente Epe.
Een programmaboekje is vanaf eind maart verkrijgbaar bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 in Epe.

Op dinsdagmiddag 11 april 2017 is er een creatieve activiteit: een fleurig paasbakje maken.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers