Daily Archives: 5 april 2017 07:50

Van Dik Hout in Veluvine

Van Dik Hout: Het Beste Van– donderdag 13 april om 20.15 uur – € 24,00
***

Het Beste Van
Op donderdag 13 april speelt de bekende band Van Dik Hout in Veluvine. Ze traden de Nederlandse muziek binnen met hun hitsingle ‘Stil in mij’ en zijn met hun muziek daarna succesvol gebleven binnen de Nederpop. Nu staan de mannen in het theater om hun bekendste nummers te spelen. Kaarten kosten € 24,00 en zijn inclusief een drankje.

Het Sieraden Avontuur 2017 bij Galerie De Aventurijn

Eigenwijs, hedendaags, spraakmakend, maar ook klassiek, dat zijn de sieraden die dit jaar bij Galerie De Aventurijn getoond worden.
Liefst negen kunstenaars hebben hun eigen signatuur gezet onder de lichaamsversierselen waarvan zij denken dat moderne vrouwen deze tegenwoordig graag dragen. Ieder heeft zijn/haar materiaal gekozen en daar mee geëxperimenteerd teneinde iedere dame en jonge vrouw zich uniek te laten voelen. Want dat zijn deze sieraden allemaal: uniek !

Cello-duo Limoncelli in Heerde

Heerde- Komende vrijdag 7 april speelt Cello-duo Limoncelli bij PUUR in het centrum van Heerde. Tussen 16.30 en 18.30 uur zullen zij de gasten in het restaurant en het winkelend publiek op bijzondere wijze meenemen in de prachtige wereld van de cello. De cello is zoals bekend is de grote broer van de viool en treft men hoofdzakelijk aan in ensembles en orkesten. Een bijzonder concert dat je niet vaak tegenkomt.

Repair Café op 08 april 2017 in het wijksteunpunt de Burgerenk.

Tuingereedschap, onderhoud is het halve werk.
Het is lente en tijd om je tuin zomer klaar te maken. Daarbij is goed tuingereedschap essentieel om constructief je tuin aan te pakken. Scherp tuingereedschap is daarbij van groot belang. Niet alleen duurzaam maar ook effectief en vaak wordt onderhoud vergeten. Het komt voor dat we tuingereedschap op een verkeerde manier gebruiken en daarbij zetten we het ook vies en nat weg.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers