Daily Archives: 7 april 2017 13:10

SWO/E: Huifkartocht “Het verscholen dorp”

In de maanden april t/m augustus 2017 organiseert SWO/E Welzijn en Ondersteuning Epe verschillende activiteiten voor 50 plussers uit de Gemeente Epe.
Een programmaboekje is vanaf eind maart verkrijgbaar bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 in Epe.

Op dinsdag 25 april gaan we genieten van de mooie bosrijke omgeving van Vierhouten.
Dat doen we met een rit in een verwarmde Huifkar en via een omweg komen we dan bij het Verscholen dorp.

Bijeenkomst : Mantelzorg en rouw /verlies

Het Steunpunt Mantelzorg van SWO/E Welzijn en Ondersteuning organiseert iedere derde donderdag van de maand een ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers. Mantelzorgers hebben het druk met de zorg voor de zieke naaste. Dit kan bijvoorbeeld een ouder, partner, kind, broer/zus zijn. Als mantelzorger heeft u vaak het gevoel dat de omstandigheden uw leven bepalen.

Op donderdagavond 20 april is er een themabijeenkomst voor mantelzorgers met het onderwerp: “Rouw en verlies”.

Tweede Muziekcafé vanuit de Posthoorn

Zaterdag 15 april verzorgt MusicBoxz (out of the boxz) Internet Radio voor de tweede keer een live muziekcafé uitzending vanuit de Posthoorn in Epe. Musicboxz heeft Cigarbox Henri en PennyLeen Krebbers weten te strikken.
Daarnaast zal met Patrick van Looy vooruitgeblikt worden naar de vierde editie van de Groove Town jamsessie, op 22 april in de Middenstip in Epe. Ook hier zal MusicBoxz live verslag van doen.

Concert door fameuze Cello8ctet Amsterdam

Cultureel Platform Epe heeft voor donderdag 20 april een heel bijzonder ensemble in de Grote Kerk van Epe geprogrammeerd: het Cello8ctet Amsterdam, een internationaal vermaard en bejubeld ensemble van 8 cellisten.
Cello8ctet Amsterdam staat voor nieuwe muziek en succesvolle kruisbestuivingen tussen verschillende muziekstijlen en kunstdisciplines. Het octet werd opgericht in 1989 onder de naam Conjunto Ibérico. Dankzij de stralende uitvoeringen van het ensemble, kan het octet originele werken programmeren van de meest markante componisten van nu.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers