Daily Archives: 9 april 2017 16:54

VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP; expositie Paul Huf bij Hagedoorns Plaatse

Veluws Museum Hagedoorns Plaatse heeft elk jaar een nieuwe tijdelijke tentoonstelling in de kapschuur. Hiermee wil ze een bijzondere kant van het leven en werken op de Noord-Veluwe belichten. De tentoonstelling van 2017 heeft als titel “Vakmanschap is Meesterschap” en is op 25 maart geopend door mevrouw Bonny Huf-Loonen, weduwe van fotograaf Paul Huf. Aan de hand van de beroemde foto’s van Paul Huf voor de reclamecampagne in de jaren ’70 van de vorige eeuw van het biermerk Grolsch passeren ruim 25 ambachten de revue.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Radio 794 (de lokale omroep voor de Gemeente Epe & Heerde) telt zo’n vijftig vrijwillige omroepmedewerkers, verdeeld over de afdelingen sport, informatief, geestelijk, cultuur, muziek en techniek.
Nieuwe omroepmedewerkers zijn harte welkom, want een lokale publieke omroeporganisatie kan namelijk niet bestaan zonder de nodige vakkennis, inzet en vrijetijdsbesteding van haar vrijwilligers.
Om onze ambities voor de toekomst waar te kunnen maken hebben wij dringend behoefte aan nieuwe collega’s. Zie jij in radio maken een mooie hobby, dan ligt hier de kans waarop je wellicht zat te wachten.

Epe zoekt Klassiekers en Oldtimers!

Op zaterdag 13 mei a.s. organiseert de Ondernemersvereniging Epe (OVE) haar jaarlijkse Moederdag koopmiddag.
Als ‘hoofdactiviteit’ op deze middag willen wij graag weer in het centrum van Epe oldtimers, unieke trucks, auto’s, en motoren laten showen.

Het is de bedoeling op deze dag zoveel mogelijk voertuigen een mooi plekje te geven om door het winkelend publiek te worden bewonderd. Daarvoor nodigt de organisatie mensen uit om met een uniek voertuig naar Epe te komen!

Pasen in Epe

Op het Horecaplein is er zaterdag 15 april van alles te beleven voor de kinderen.
Vanaf 13.00 uur kunnen zij hier eieren verven en zich laten schminken.
Uiteraard is er ranja, iets lekkers, muziek en een springkussen.
Op 5 plaatsen in het dorp zijn er in de etalages “gouden” eieren verstopt. Kinderen kunnen hiernaar op zoek gaan. Clowntjes delen hiervoor de formulieren uit. Na invullen kunnen deze weer worden ingeleverd op het Horecaplein, waarna als beloning een cadeautje mag worden gegrabbeld.
Onder alle inzendingen worden een aantal prijzen verloot. De uitslag hiervan is na Pasen te vinden op www.winkeleninepe.nl

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers