Daily Archives: 20 april 2017 14:01

Bingomiddag de Wieken Vaassen 2 mei.

Dinsdagmiddag 2 mei is er weer een gezellige Bingomiddag, georganiseerd door de SWO/E Welzijn en Ondersteuning, in de Wieken in Vaassen.
Dit is de laatste bingomiddag van dit seizoen.
Het spel begint om 14.00 uur.
U bent van harte welkom.
Zie ook onze site www.swo-epe.nl voor meer activiteiten.

“Koning Willem III, Aardhuis en wilde zwijnen”.

Op donderdag 18 mei 2017 hebben wij een SWO/E uitstapje met de titel: “Koning Willem III, Aardhuis en wilde zwijnen”.
Wat een combinatie, maar het wordt leuk en wat gaan we doen? Als we in Hoog Soeren aankomen beginnen we met een lezing over het Koningshuis en het jachtslot. Er is ook een expositie over de natuur en het Kroondomein. Na de lezing en het bekijken van de expositie is er koffie met appelgebak. Dan volgt een wandelingetje over het natuurterrein en gaan we de wilde zwijnen voeren.

Brandweer Vaassen zet de deuren wijd open

Tijdens Koningsdag (donderdag 27 april) is brandweer Vaassen aanwezig met divers materieel achter de Dekamarkt aan de Torenstraat 29. Er zijn die dag verschillende demonstraties, en bezoekers kunnen zelf ook aan de slag. Speciaal voor de kinderen zijn er leuke (water)spelletjes en ander vermaak. Een leuk uitje voor de hele familie! Deze dag is voor de brandweer ook dé gelegenheid om inwoners van Vaassen warm te maken om zich aan te sluiten bij het korps.

Feestelijk Oranjeconcert op Meereorgel door Peter Eilander

Op donderdag 27 april is het Koningsdag en dan komt het normale orgelconcert van de laatste donderdag van de maand in de Grote Kerk van Epe te vervallen. Maar daar is het volgende op gevonden: de orgelconcertserie gaat gewoon door op de zaterdag erna. Op zaterdag 29 april is het aan organist Peter Eilander om het feestelijke Oranjeconcert in de serie Concerten op het Meere-orgel in Epe te geven. Op het programma staan onder meer werken van Willem Hendrik Zwart, Willem Vogel, Cor Kee en Herman van Vliet
Het concert begint om 20.00 uur; de Grote Kerk aan de Beekstraat 1 is open vanaf 19.30 uur. Toegang € 7,50 .

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers