MODESPEKTAKEL & STILLETORUN IN EPE

Zaterdag 25 maart vindt het jaarlijkse Modespektakel plaats voor de Grote Kerk in het Centrum van Epe. Om 13.00 en om 15.00 uur zullen ook dit jaar de modellen weer over de ruim 25 meter lange catwalk flaneren in de nieuwste voorjaarsmode van verschillende Modewinkels uit Epe.

Gedurende de 2 shows zal er de nieuwste bovenkleding geshowd worden, maar ook lingerie, badmode, kinderkleding, sieraden, schoenen, brillen, tassen en bloemen. ‘Vorig jaar was er een heerlijk voorjaarszonnetje aanwezig en zorgde ervoor dat de modeshows zeer druk bezocht werden. Het zijn factoren die we niet kunnen beïnvloeden, maar uiteraard hopen we daar weer op, want dat is nou juist de kers op de taart voor dit spectaculaire buitenevenement’ aldus de organisatie.

Dit jaar wordt er ook gehoor gegeven aan de wensen van het publiek die graag ook oudere mannequins mee willen zien lopen tijdens de modeshows. Op deze manier hopen we dat er met nog meer tevredenheid naar de shows zal worden gekeken.

Genoeg redenen dus om naar het Modespektakel te komen om ideeën op te doen en vervolgens gezellig te shoppen! De deelnemers van het Modespektakel zullen ook diverse acties in de winkel hebben deze dag.

Na het Modespektakel vindt er om 16.00 uur nog een Stilletorun plaats in het Centrum van Epe. Het belooft wederom een geweldig evenement te worden. Zowel mannen als vrouwen kunnen hieraan deelnemen. De minimale leeftijd is 16 jaar en men kan onder andere een cadeaubon winnen ter waarde van €125.- . Bovendien wordt er nog een originaliteitsprijs uitgereikt aan diegene die het best gekleed aan de Start verschijnt! Marjolein Kroese van ‘Volop in Beweging’ zal vooraf een ‘warming-up’ verzorgen voor de deelnemers.
Inschrijven kan bij Yoi Fashion, Shoeby Fashion of Blue DNA, of laat een bericht achter op facebook.com/modespektakelepe.
Inschrijven is verplicht. Wees er snel bij!
De organisatie belooft een waar Spektakel.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers