Tekenen en meer………

Heerde- Wegens succes gaan we verder met de workshop Tekenen en meer…. We beginnen op 22 maart 2017 met een gratis proefles van 14.30 tot 16.00 uur. De workshop zelf start vervolgens vanaf 29 maart met nog 11 lessen van 1,5 uur.

In deze lessen ga je niet alleen weer lekker veel tekenen, maar ook verschillende teken materialen en andere technieken (beter) leren kennen. Je gaat aan de slag met potlood maar ook met Oost-Indische inkt en een kroontjespen, verf of pastel krijt. Je gaat dingen natekenen maar gebruikt ook je fantasie. De onderwerpen die aan bod komen variëren van een illustratie bij een verhaal maken tot de raarste fantasie figuren. Maar ook hoe je een gezicht of een dier tekent. Deze workshop sluit aan bij de eerder gegeven korte workshop tekenen maar is ook geschikt voor nieuwkomers. De kosten voor alle lessen bedragen € 76,50. Geef je zoon of dochter op via de website www.cultuurpleinnoordveluwe.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers