SWO/E: een fleurig paasbakje maken en workshop Paasei versieren.

In de maanden april t/m augustus 2017 organiseert SWO/E Welzijn en Ondersteuning Epe verschillende activiteiten voor 50 plussers uit de Gemeente Epe.
Een programmaboekje is vanaf eind maart verkrijgbaar bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 in Epe.

Op dinsdagmiddag 11 april 2017 is er een creatieve activiteit: een fleurig paasbakje maken.
Op verzoek van diverse deelnemers, tijdens het maken van de kerststukjes, hebben we nu ook een gezellige middag gepland bij de Vosselhoeve om ons zelf te verwennen met een eigen gemaakte paasdecoratie. Dit onder de bezielende leiding van de heer en mevrouw Vosselman. Zij zorgen ervoor dat het een schitterende creatie wordt, die u mee naar huis mag nemen. Al de benodigde materialen zijn aanwezig. Ook voor niet zo handige dames en heren komt er met wat hulp toch een prachtig paasstuk tevoorschijn. Al met al een heerlijke middag met koffie/thee en eigengemaakte appeltaart.
De workshop zal rond 16.00 uur zijn afgelopen. U wordt verzocht op eigen gelegenheid naar de Vosselhoeve te komen.
Aanvang Vosselhoeve: 14.00 uur
Adres: Oude Oenerweg 9 te Epe
Kosten: € 20,60 incl. het genoemde
Opgeven voor 5 april bij de SWO/E 0578-620988


SWO/E : workshop Paasei versieren

SWO/E Welzijn en Ondersteuning Epe legt momenteel de laatste hand aan haar lente/zomerprogramma. In de maanden april tot en met augustus organiseert zij verschillende activiteiten voor senioren in de leeftijd vanaf 50  jaar.

In de maanden april, mei en juni staan er 2 uitjes per maand op het programma. Vanaf juni t/m augustus zelfs elke week een uitje.  Alle activiteiten zijn vastgelegd in een programmaboekje. Alle deelnemers van het afgelopen jaar zullen het boekje binnenkort thuis in hun brievenbus ontvangen. Vanaf eind maart kunnen overige belangstellenden het boekje afhalen bij SWO/E,

in de Wieken, Wijksteunpunt Bloemfontein, De Hezenbrink en Kulturhus Oene.

Het eerste uitje is op donderdag 6 april: “een chocolade paasei versieren”

’t is bijna Pasen, wat is er dan leuker om een chocolade paasei te versieren met marsepein?

We blijven gezellig in Epe, in de Ds. Prinszaal van het Kulturhus. We beginnen met een kopje koffie of thee met iets lekkers en gaan daarna aan de slag onder leiding van Mw. Maggy Wegman. Ze heeft samen met Jaap van Linden al 25 jaar een marsepeinatelier. Ze boetseren hun creaties zelf. Maggy geeft sinds 1998 workshops, ze leert de deelnemers de juiste techniek om een mooie marsepeincreatie te maken. Om 15.45 uur sluiten we de workshop af met een drankje en een hapje.

En kunnen dan, rond half vijf, thuis gaan genieten van het eigen gemaakte kunstwerk.

Aanvang Kulturhus EGW Epe: 14.00 uur

Kosten: € 31,50 incl. het genoemde

Opgeven voor 2 april bij de SWO/E

Voor meer informatie of aanmelding:

SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe, Stationsstraat 25 in Epe. Dagelijks telefonisch te bereiken tussen 8.30 en 12.30 uur op het nummer 0578-620988.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers