Brandweer Vaassen zet de deuren wijd open

Tijdens Koningsdag (donderdag 27 april) is brandweer Vaassen aanwezig met divers materieel achter de Dekamarkt aan de Torenstraat 29. Er zijn die dag verschillende demonstraties, en bezoekers kunnen zelf ook aan de slag. Speciaal voor de kinderen zijn er leuke (water)spelletjes en ander vermaak. Een leuk uitje voor de hele familie! Deze dag is voor de brandweer ook dé gelegenheid om inwoners van Vaassen warm te maken om zich aan te sluiten bij het korps.
Er worden verschillende demonstraties gegeven. De bezoekers krijgen voorlichting over brandveilig wonen en advies over hoe verschillende blusmiddelen het best kunnen worden gebruikt. Daarnaast is te zien hoe iemand uit een autowrak wordt geknipt. Stilema stelt voor deze dag fietsen ter beschikking zodat de brandweer een demonstratie kan geven met het redgereedschap. En natuurlijk kunnen de voertuigen van brandweer Vaassen van dichtbij worden bekeken.

Nieuwe collega’s gezocht
Korps Vaassen is ook op zoek naar nieuw talent. Ben je benieuwd of brandweerman of –vrouw ook iets voor jou is? Ga dan naar www.brandweervaassen.nl, je vindt hier onder andere de contactgegevens van brandweer Vaassen.
<>

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers