De zomer is alweer even voorbij. De T-shirts zijn verwisseld voor warme truien en ook de zomerschoenen zijn opgeruimd. Tijd voor winterschoenen dus! Zelf ben ik een enorm schoenenliefhebber. Het liefst koop ik dus elke maand nieuwe schoenen. Om erachter te komen wat dé trend is voor deze winter qua herenschoenen, ben ik dus even op zoek gegaan. De mooiste drie heb ik hieronder uitgelicht. Welke schoen jij ook kiest, je loopt er gegarandeerd fashionable bij deze winter.

Chelsea boots

Boots? Ja, dat heb je goed gelezen. De Chelsea boots zijn laarzen met een hoge pasvorm. De Chelsea boots zijn hip én tijdloos. Je ziet ze steeds meer bij mannen. De boots zijn ideaal voor zowel op werk als op een feestje. Door de verschillende varianten zijn ze tijdloos. Zo kun je Chelsea boots krijgen in een leren variant of juist suède. Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar, zodat de laarzen passen bij elke outfit. Een ander voordeel is het instapgemak van de schoenen. Door de elastieken instap hou je de schoenen stevig en mooi. Deze stevigheid zorgt voor extra stabiliteit voor zowel je enkels als voeten. Zoek er een leuke sok bij en je bent klaar om te gaan!

Hoe groter, hoe beter

Tegenwoordig worden de sneakers steeds hoger en groter. Bij steeds meer modemerken zie je de hoge sneaker steeds meer. Dit komt doordat ze stoer, sportief en veelzijdig zijn. Deze sneakers worden ook wel ‘de dadsneaker’ genoemd. Dit komt doordat het een throwback is naar de jaren ’90 toen je vader deze schoenen droeg. De schoenen zijn te krijgen in verschillende kleuren, materialen en printjes. Vind je de sneaker wel gaaf, maar nèt wat te heftig? Kijk dan eens naar Nubikk schoenen. Dit merk heeft een ruim assortiment aan herensneakers. Zo heb je de ‘Nubikk Scott Phantom Black Leather’. Deze schoen heeft opvallend retro uiterlijk, maar oogt toch stijlvol. De schoenen van Nubikk zijn voor iedere man toegankelijk en passen bij vrijwel elke outfit.

Gespschoenen

Op zoek naar iets stijlvols en chique? Dan is de gespschoen iets voor jou. Deze schoenen staan prachtig onder een mooi pak. Ideaal dus voor als je een bruiloft hebt of een andere speciale dag bijwoont. Echter zijn ze ook gemakkelijk te combineren met een spijkerbroek. Gespschoenen zorgen dus voor zowel een elegante als casuallook. De schoenen zorgen voor persoonlijkheid en een statement. Je kunt kiezen uit varianten met verschillende breedtes en riempjes. Ook zijn er gespschoenen met leuke twist, bijvoorbeeld een slangenhuidje of een afwijkende neusnaad.