Vergaderingen of bijeenkomsten leveren meer en beter resultaat, als je deze buiten de deur organiseert. Op een inspirerende vergaderlocatie houd je de deelnemers betrokken en alert. Je wordt niet afgeleid door telefoon, email of andere drukte. Door de verandering van omgeving worden mensen creatiever en voelen zij zich meer betrokken bij elkaar en bij het onderwerp. Het is vaak ook een mooie gelegenheid om weer eens te netwerken. De pauzes zijn daarom soms net zo belangrijk. Onemeeting is een boekingsplatform voor zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Maar je kunt er ook locaties boeken voor bijvoorbeeld een bruiloft, reünie of diploma-uitreiking.

Optimale gastvrijheid

Zo organiseren wij standaard onze periodieke MT-Meeting op een inspirerende vergaderlocatie groningen. Deze bijeenkomsten zijn belangrijk en verdienen alle aandacht van elk individueel lid van ons managementteam. Inmiddels voelen wij ons thuis op deze vaste locatie. Onemeeting.com heeft een ruime keuze aan vergaderlocaties in Groningen maar ook in vele andere plaatsen in Nederland en in het buitenland.  We ervaren bij Onemeeting persoonlijke aandacht, de Meeting Experts staan altijd voor ons klaar met raad en daad. Reserveren kan eenvoudig online maar bij vragen kun je altijd bij deze meeting experts terecht. Het kan gaan om grote meetings, voor 100 personen of meer, maar ook de kleine meeting wordt tot in de puntjes verzorgd. Al ben je slechts met twee mensen, de hospitality van Onemeeting is altijd optimaal. Als je online reserveert, zie je direct de beschikbaarheid en de prijs.       

Vergelijkingsofferte

Op de site van Onemeeting kun je een postcode of stad intoetsen en aangeven om welk soort bijeenkomst het gaat. Je kunt kiezen uit een ruime hoeveelheid aan soorten bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een modeshow, een lezing of een coachgesprek. Vervolgens krijg je een keur aan mogelijkheden als het gaat om beschikbare locaties. Op de site kun je nog filteren op reviewscore, prijs, type locatie, soort bijeenkomst, aantal deelnemers, aantal en type zalen en faciliteiten. Je kunt de verschillende locaties bekijken en naast elkaar zien in de vergelijkingsofferte. Zoals geschreven, de Meeting Experts staan online én offline voor je klaar om kosteloos alle benodigde service te verlenen. Belangrijk om te weten: elke boeking via Onemeeting.com is CO2 klimaatneutraal. Onmeeting.com rekent overigens zelf geen kosten voor de dienstverlening. In de contracten met bedrijven en organisaties worden alle diensten en kosten overeengekomen in onderlinge overeenstemming met de boekers. Kortom, al het zoekwerk en zorgen worden uit handen genomen. Zo kunnen we onze tijd besteden aan zaken waar wíj dan weer goed in zijn. Zo heeft ieder zijn specialiteit!