Er komt veel kijken bij een hond. De basisbenodigdheden zijn natuurlijk eten, een mand en speeltjes. Maar om een hond echt gezond en gelukkig te houden is er meer nodig. Honden zijn lieve en gevoelige dieren die goede zorg nodig hebben. Vaak zijn er dingen die we als mensen logisch vinden om nodig te hebben maar die we niet verwachten dat honden ook nodig hebben. Daarom ga ik in dit artikel in op de beste producten die belangrijk zijn om voor je hond aan te schaffen waarvan je dat niet zou verwachten.

Een van de zaken waar je je van bewust moet zijn wanneer je een hond hebt is hoe de seizoenen je hond zal beïnvloedden. Als we kijken naar ons eigen gedrag, het gedrag van mensen is veranderd gigantisch met de seizoenen. In de winter gaan we warm gekleed met warme schoenen, kleren en een muts op. We blijven meer binnen, zetten de verwarming hoger of maken een haardvuur aan. In de zomer gaan we meer naar buiten, kleden we ons in zwembroeken, bikini’s of minstens korte broeken en T-shirts. We zoeken afkoeling op in plaats van warmte en lopen op slippers of blote voeten.

Poten beschermen

Nu passen honden zichzelf natuurlijk van nature aan op de seizoenen, zo krijgen ze in de winter een dikkere vacht en zullen ze in de lente als het warmer wordt een dunnere vacht aannemen door haar te verliezen, Dit leidt voor de baasjes natuurlijk tot veel stofzuigen. Maar dat betekent niet dat honden niet nog steeds hulp kunnen gebruiken. Een van de dingen die lastig zijn voor honden in de zomer is de hete grond. Als een hond op beton gaat wandelen kan de hete straat de voeten verbranden. Daarom is het belangrijk om de hond schoentjes te geven, of bijvoorbeeld sokken. Een goed merk dat dergelijke producten creëert is Trixie.

Hondenzwembad

Trixie is een creatief hondenmerk dat verscheidene handige producten creëert. Zoals bijvoorbeeld een hondenbadjas waarmee je gemakkelijk je hond afdroogt na een bad of zelfs een luier voor oudere vrouwelijke honden aangezien die minder controle over hun blaas hebben. Om terug te komen op mijn punten over de verschillende seizoenen. Ook een hondenzwembad kan erg handig zijn in de zomer als ook honden in de hitte snakken naar verkoeling. Daarnaast maakt het merk ook hondenkleding die in de winter zal helpen met het warm houden van je hond. Op deze manier zal je hond een stuk gelukkiger zijn.