De e-bikes van QWIC kunnen jou overal naartoe brengen. Deze elektrische fietsen zorgen er namelijk voor dat jij met weer en wind overal komt zonder dat dit jou veel energie kost. Daarnaast zijn er nog veel andere redenen te bedenken waarvoor jij een elektrische fiets aan zou moeten schaffen. Om te weten welke e-bike het beste bij jou past, moet je echter eerst weten welke varianten er zijn.
Qwic

Verschillende modellen van de QWIC e-bikes

De e-bikes van QWIC hebben veel verschillende soorten. Zo variƫren ze niet alleen in prijs, maar ook in model. Hoewel er verschillende modellen zijn, hebben ze een ding gemeen: een luxe uitstraling. Alle e-bikes zijn namelijk voorzien van lederen details, waardoor jouw fiets er luxe uitziet en je de show steelt. Daarnaast kunnen ze stoer zijn. E-bikes zijn namelijk niet zomaar fietsen, maar kun je geheel aanschaffen naar jouw stijl. De verschillende modellen geven jou namelijk de mogelijkheid om een fiets uit te zoeken die bij jouw persoonlijkheid past.

Nooit meer zwetend naar je werk

Daarnaast moet je weten waarvoor een e-bike van QWIC geschikt is. Vooral voor woon-werkverkeer kan een elektrische fiets goed van pas komen. Je hebt namelijk de juiste ondersteuning bij de afstand die jij af moet leggen, waardoor je niet bezweet aankomt op jouw werk. Het scheelt nare luchtjes en daarnaast heb je nog voldoende energie over doordat je ontspannen door kunt trappen.

Een unieke fiets voor jouw situatie

Met een e-bike van QWIC lijkt geen heuvel meer te hoog. Met vernieuwde accutechnieken en een stijlvol uiterlijk kom jij op iedere plek. Het trapt soepel weg, geeft extra comfort en de luxe die jij uitstraalt met jouw fiets maken het een plezierige rijervaring. De ogen zullen op jou en jouw fiets gericht zijn doordat jouw elektrische fiets meer is dan alleen een vervoersmiddel om jou van A naar B te brengen. Jouw stalen ros is vanaf nu weer iets om trots op te zijn, doordat je een fiets hebt die je nergens anders terug zult vinden bij jou in de buurt.