Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen stijl. En dat is maar goed ook, want wat zou het leven er saai uit zien als iedereen hetzelfde mooi vindt en alles er dus ook hetzelfde uitziet. Dat zou wel een beetje jammer zijn. Want onze stijl maakt ons juist hoe we zijn. Dat maakt ons allemaal uniek en bijzonder. En natuurlijk ook ons interieur. Want zo maak je jouw huis wel geheel eigen, met jouw eigen stijl natuurlijk. Maar wat is eigenlijk onmisbaar wanneer je de uitstraling van jouw huis klassiek en elegant wilt hebben?

Een klassieke vloer.

Natuurlijk moet je dan kijken naar de vloer, daar kan je alle kanten mee op namelijk. Denk bijvoorbeeld aan een natuur stenen vloer. Super klassiek, en ook nog eens super elegant. Precies wat jij wilt. Maar hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Misschien een net iets te duur prijskaartje. En dat is te begrijpen. Natuursteen is best duur en niet voor iedereen even makkelijk te betalen wanneer je je hele huis wilt inrichten. Daarom is het ook altijd goed om naar andere alternatieven te kijken. Denk bijvoorbeeld aan houten vloeren. Ook deze hebben een klassieke uitstraling en kan jouw inrichting heel elegant maken.

Velvet, velvet, velvet en nog eens velvet!

Ja, velvet. Een super klassiek en elegante stof die zijn terugkeer doet in de interieur wereld. En wij zijn daar meer dan blij mee. Want wat is velvet geweldig! Sommige mensen moeten er even aan wennen en andere zijn gelijk op eerste slag verliefd. Dit ligt daarom dan ook geheel aan je eigen smaak natuurlijk. Maar velvet doet het eigenlijk altijd goed. Je ziet steeds meer banken, stoelen en poefen verschijnen in deze stof en wij worden daar heel gelukkig van.

Maak het af met accessoires en bloemen.

Natuurlijk is niets eleganters dan bloemen. Haal daarom ook mooie bossen bloemen in huis wanneer je voor een klassieke en elegante inrichting wilt gaan. Bloemen maken het geheel dan helemaal af. Wanneer je nog wat accessoires kwijt wilt, kan je ervoor kiezen om gouden accessoires neer te zetten. Goud maakt het helemaal af. Vooral wanneer je dus gekozen hebt voor velvet, en dan velvet stoelen voor aan de eettafel, maak je het geheel echt af wanneer je bijvoorbeeld goud bestek op tafel hebt liggen. Of borden met een goud randje. Eleganter kan bijna niet. 

Hoe maak jij jouw huis klassiek en elegant?