Sieraden en juwelen worden vaak voornamelijk gezien als iets typisch vrouwelijks. Mannen kunnen dan wel formeel en netjes voor de dag komen in bijvoorbeeld een pak, maar zichzelf op andere wijzen mooier maken is nooit echt een verwachting die gesteld wordt. De laatste tijd lijkt hier toch eindelijk verandering in te komen. Het wordt steeds meer geaccepteerd om als man veel bezig te zijn met uiterlijk en verzorging. Naast speciale shampoo, scheermesjes en lippenbalsem ‘voor mannen’ ontstaan er de laatste tijd een aantal bedrijven die lijnen verzorgingsproducten voor mannen maken, zoals baardolie en baardgel, of gezichtscreme die puur dient als moisturizer en niet tegelijk de functie heeft van aftershave. Met het steeds groter wordend belang van instagram en andere social media wordt het uiterlijk alsmaar belangrijker, zelfs nog meer dan de invloeden van magazines en commercials al veroorzaakten – en de mannen worden langzaam ook door het virus besmet. Maar geen vrouw die daar over zal klagen! Buiten een groeiende modebewustheid en betere hygiene en persoonlijke uiterlijke verzorging, worden sieraden voor mannen ook een heuse trend.

Horloges

Een van de enige mannelijke vormen van sieraden die al jarenlang wél geaccepteerd waren. En die wordt steeds toegankelijker. Wat ooit een uiting van persoonlijke smaak of status was is uitgegroeid tot bijna een vereiste. En dit is natuurlijk geen enkel probleem, want daardoor groeien de opties ook. Steeds meer kledingbedrijven voor mannen of juist sieradenbedrijven die voorheen alleen voor vrouwen waren gaan horloges aanbieden, voor schappelijkere prijzen én in wat simpelere stijlen zodat je toch iets aan je arm kunt hebben hangen. Zelfs in kleinere stadjes als Epe kun je bij de meeste winkels terecht voor een mooi klokje aan de pols!

Buddha to Buddha armbanden

Buddha to Buddha is misschien wel een van de meest bekende merken die sieraden voor mannen maken. En dat is natuurlijk voor een reden! Buddha to Buddha armbanden combineren de sierlijkheid van een sieraad met de stoere uitstraling die iedere man wenst te hebben. Zo kun je laten zien dat je stijlvol bent en jouw persoonlijke smaak uiten op een manier die anderen inspireert. Je lijkt zelfverzekerd, verzorgd én je hebt een leuke nieuwe outlet voor je smaak, stijl en ideeen. Zo presenteer jij je een stuk beter. Het fijne is dat er vele kleinere bandjes beschikbaar zijn die je op v verschillende manieren kunt combineren. Zo heb je met een paar key items altijd iets wat bij elke outfit past. Ook in Epe verkrijgbaar!