Dassy is een bedrijf dat zich bezighoudt met werkkleding. Bij dit bedrijf kun je eigenlijk alles wel krijgen waar je naar opzoek bent. Bij dit bedrijf zal het niet zo snel voorkomen dat je opzoek bent naar een bepaald product en dat je dit product hier niet zal gaan vinden.

Wat doet Dassy?

Wat Dassy doet is het produceren en ontwerpen van professionele werkkleding. De kleding wordt vakkundig ontworpen en geproduceerd. Met de kleding probeert Dassy het werk praktischer en veiliger te maken. Dassy heeft binnen het assortiment kleding voor vrijwel ieder beroep. Dit zorgt ervoor dat het erg makkelijk is voor de klant. Het is voor de klant erg makkelijk dat alle kleding voor verschillende sectoren bij hetzelfde bedrijf ingekocht kan worden. Voor eigenaren die verschillende bedrijven bezitten is dit ook een plus punt. Dit omdat je vaak bij dit soort bedrijven wel kortingen kunt krijgen aan de hand van de grootte van je bestelling.

Waarom Dassy?

Waarom bedrijven kiezen voor Dassy. Bedrijven kiezen over het algemeen voor Dassy omdat ze er bijna alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Ook omdat Dassy staat voor professionele werkkleding. De kleding die binnen hun assortiment te vinden zijn is geproduceerd op een praktische en veilige manier. Dit zorgt ervoor dat de kleding die je hier vindt van hoge kwaliteit is en dat ze hun best hebben gedaan voor een zo comfortabel mogelijk kledingstuk zonder hun praktische en veilige aspecten te verliezen. De kleding die ze in het assortiment hebben heeft ook weer een bepaalde klasse van bescherming. Dit zorgt ervoor dat als je niet zoveel verstand hebt van de werkkleding je gemakkelijk de juiste kleding kan uitkiezen omdat je kan vinden aan welke eisen jouw kleding zou moeten voldoen en er bij de kleding staat in welke klasse deze behoort.

Dassy kleding?

De kleding die ze hier hebben is allemaal van hoge kwaliteit. De kleding valt onder te verdelen tussen een aantal categorieën. Een aantal van deze categorieën zijn: werkbroeken, overalls, veiligheidsschoenen en werkjassen/werkvesten. Je hebt ook als het ware een compleet pakket qua kleding. Door de onderverdeling te maken binnen het complete pakket is het voor de klant ook makkelijker om weer terug te komen bij hun. Dit omdat als er iets niet meer voldoet aan de eisen en de rest wel dan kunnen de klanten relatief makkelijk het ondermaatse product vervangen zonder dat ze hiervoor opnieuw een complete outfit hoeven aan te schaffen.