Wilt u het beheer van uw wagenpark verbeteren? Verizon Connect kan u helpen uw wagenpark in de gaten te houden! Het is een telematicaprovider die wagenparkbeheer, GPS-voertuigvolgsysteem, mobiel apparaat beheer en pechhulptechnologie aanbiedt. Zo houdt Verizon Connect chauffeurs en voertuigen met elkaar verbonden, zodat ze samenwerken om op het juiste moment bruikbare informatie te leveren, waardoor u wendbaarder kunt werken.

Oplossing voor de wagenpark

Verizon Connect biedt oplossingen voor wagenpark- en locatiebeheer, telematica-hardware, -software en -services voor uw voertuigen. Het platform van Verizon Connect helpt u uw wagenpark te bewaken, te beheren en te controleren door mogelijkheden te combineren zoals realtime GPS-voertuigtracking, berichtenverkeer voor bestuurders, hulpmiddelen voor onderhoudsplanning, mobiele toepassingen en meer. Maak tijd vrij zodat u zich kunt richten op uw bedrijf met Verizon Connect. 

Verizon Connect biedt u meer dan de standaard virtuele truckstop. Verizon Connect werkt al sinds 1996 samen met vloten en eigenaars-operators en biedt meer dan een ultramoderne telematicaoplossing voor het volgen van voertuigen – het is een uitgebreid platform voor trucking beheer, ontworpen met u in gedachten. Met Verizon Connect krijgt u gemoedsrust, een volledig geïntegreerd transportbeheersysteem voor het beheer van uw wagenpark.

Veiligheid

Als ondernemer kunt u het zich niet veroorloven laks om te gaan met wetgeving. Maar u wilt ook dat uw personeel op lange termijn zo efficiënt mogelijk werkt, zodat de productiviteit er niet onder lijdt. De tachograafsoftware van Verizon Connect kan u helpen dit evenwicht te vinden. Het stelt uw personeel in staat naadloos over te stappen van de fase voor vertrek naar de fase na aankomst, wat nieuwe efficiëntie oplevert en hen helpt te allen tijde aan de wetgeving te voldoen.

Wetgeving

Voldoen aan deze wetgeving hoeft niet moeilijk en omslachtig te zijn. De digitale tachografen van Verizon Connect werken naast uw ELD/AOBRD-software, waardoor het eenvoudiger dan ooit wordt om bij te houden hoe lang uw chauffeurs onderweg zijn en hoeveel ze tijdens hun dienst werken.

Werkgevers moeten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en tegelijkertijd bijhouden wanneer hun werknemers werken, waaraan ze werken en hoe lang ze pauze hebben genomen. Verizon Connect kan dit een stuk eenvoudiger maken.

Voordelen 

Een van de grote voordelen van innovatie is dat het ons nieuwe manieren biedt om dingen te doen. De software voor de digitale tachograaf heeft vrachtwagenbedrijven en bestuurders veel nieuwe mogelijkheden geboden om tijd en geld te besparen, de efficiëntie te verbeteren en ongevallen te voorkomen. De innovaties die we tot nu toe hebben gezien, bieden allemaal voordelen die zullen leiden tot meer veiligheid en productiviteit, maar het beste moet nog komen.