Uiteraard, is het allemaal niet zo makkelijk om binnen te blijven en ons af te zonderen in deze coronatijden, maar het is wel nodig. Helaas is het weer nu ook omgeslagen, en zitten we allemaal écht binnen, in plaats van nog even genieten van het terras en de tuin. Maar uiteindelijk is je gezondheid het aller belangrijkste!

Waar ik enorm naar uitkijk zijn de verschillende gelegenheden waar ik mijn vriendinnen weer kan zien. Samen gezellig dineren, of een avondje uit om te feesten. Dat is waar ik voor leef! En dat is dan ook waar ik voor binnen blijf op dit moment. Maar dat maakt dit wel het uitgelezen moment om mijn eigen garderobe op een rijtje te zetten!

Feestjurken grote maten

Zoals ik al zei, ik houd erg van de leuke avonden met mijn vriendinnen, en vaak doen we dit dan ook volledig uitgedost. We mogen dan wel iets ouder zijn, dat houdt ons niet tegen! Ik grijp dit moment in ieder geval aan om een aantal nieuwe jurken aan te schaffen.

De zomer komt er immers aan, en ook dat betekent weer ontblote benen! Zomerse jurkjes voor het warme weer is precies wat ik nu ga toevoegen aan mijn kledingkast. De oude zomerjurkjes die ik al had doneer ik uiteraard!

Schoenen

Ook mijn schoenenverzameling kan weer een opfrisbeurt gebruiken. Bij mij gaat een paar schoenen vaak erg lang mee, maar inmiddels moet ik toegeven dat de meeste schoenen toch verouderd zijn. Geen betere tijd om mij dus even flink te verdiepen in alle soorten schoenen die er zijn!

Ik was altijd bang om schoenen online te bestellen. Ik wil namelijk de schoenen eerst even gepast hebben, en goed gevoeld hebben. Je moet er uiteindelijk toch vele kilometers op lopen. Maar inmiddels heb ik een paar hele goede ervaringen achter de rug. Thuis pas ik de schoen, en als het niet bevalt kan het altijd terug gezonden worden.

Nachtkleding dames

Ook mijn nachtkleding ben ik nu eens aan het vernieuwen. Enerzijds houd ik van een goede nachtjapon. Dit is immers de meest comfortabele kleding die je kan dragen ’s nachts. Maar anderzijds vind ik het ook leuk om af en toe een mooi lingerie setje aan te doen. Dan kan ik mij weer even mooi voelen, en dat mag af en toe best!

Hoe dan ook, deze corona tijden zijn een uitgelezen moment om je garderobe weer op peil te brengen. Grijp de kans!