Het is weer lente, dus het is tijd voor een nieuwe garderobe! Alhoewel we allemaal opgesloten zitten in ons eigen huis, mogen we gelukkig nog wel af en toe een ommetje maken door het park. En zij die gelukkig genoeg zijn om een terras of tuin te hebben, kunnen hier nu ook volop gebruik van maken! Maar met dit lekkere weer is het ook tijd om een paar nieuwe kledingstukken in te slaan, zodat je ook tijdens het ommetje of in je tuin er tiptop uitziet.

Shirts

Wat is er beter tijdens de lentedagen dan weer in korte mouwen kunnen zitten? Als ik deze luchtige tops weer aan kan trekken, weet ik weer dat de tijd om te genieten is aangebroken. Maar als je nou tegelijkertijd ook een beetje chique wilt zijn, ga dan voor een poloshirt. Poloshirts zijn namelijk enorm stijlvol, komen keurig over, en zijn tegelijkertijd vaak gemaakt van zeer luchtige stoffen, waardoor je het toch niet benauwd krijgt.

Jongeren willen nog weleens de kraag van poloshirt omhoog steken of met alle knoopjes dicht, maar als je echt goed voor de dag wilt komen, is dit uiteraard uit den boze. Over ’t Gooi wordt nog weleens gegrapt dat ze daar polo’s met een dubbele kraag dragen, want des te meer kraag, des te meer aanzicht. Maar dit zijn uiteraard allemaal slechts grappen en grollen. Draag een poloshirt goed op maat, houd de kraag naar beneden, en doe één knoopje dicht. En doe asjeblieft geen twee polo’s over elkaar heen aan…

Truien heren kopen

Maar wat veel mannen zich niet realiseren, is dat juist nu ook het moment is om een paar goede herentruien te kopen! Juist nu het warmere weer zich aandoet, gaan veel van deze truien namelijk in de aanbieding. De Sale! Dit is dan ook juist het uitgelezen moment om alvast voor de herfst en winter in te slaan. Zo bespaar je flink op de centen, en heb je over een paar maanden toch weer een frisse nieuwe collectie waar je even goed mee voor de dag kan komen.

Het belangrijke van een goede trui is om deze ook op de juiste maat te kopen. Tenzij je één grote spierbonk bent, wil je liever niet dat een trui al je curves benadrukt. Een te grote trui op zijn beurt laat je ook weer dikker overkomen dan je eigenlijk bent. Ga dus vooral voor comfort in je eigen maat, en kies een leuk kleurtje om je karakter goed naar voren te laten komen!