Gezellige toneelavond voor jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8-12 jaar

Veel jongeren maken het mee; er is bij hen thuis iemand langdurig ziek. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een handicap of een ernstige verslaving. Dat kan de vader of moeder zijn, maar ook een broer of zus of een ander familielid, zoals opa of oma.
Bij 1 op de 4 jongeren is dit het geval. We noemen deze jongeren ook wel jonge mantelzorgers. Voor deze jongeren is het belangrijk dat ze ter ontspanning leuke dingen doen en dat ze kunnen praten over hun zorgen. SWO/E steunpunt mantelzorg, Koppel en de Kap organiseren leuke avonden voor deze jongeren in de Gemeente Epe en Apeldoorn.
Voor vrijdagavond 31 maart staat er toneelavond op het programma voor jonge mantelzorgers van 8 tot 12 jaar. Eerst wordt er door een acteur een toneel-les gegeven. Daarna zullen wij samen op de planken staan om een toneelstukje op te voeren. Natuurlijk staan er ook weer lekkere hapjes klaar en na afloop kan men nog napraten over deze gezellige avond.
De avond begint om 19.00 uur en zal eindigen om 21.00 uur. De toneelavond wordt gehouden in het Triton Gebouw, Jasmijnstraat 36 in Vaassen. De toegang is gratis.
Kom jij ook naar deze workshop toneel? Sta jij die avond in de spotlight?
Aanmelden kan tot 29 maart door een mail te sturen naar gerrita.elskamp@swoepe.nl of naar f.zoetbrood@koppelepe.nl of te bellen naar de SWO/E 0578-620988 op werkdagen tussen 8.30 – 12.30 uur.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers