Bijzonder optreden

Op vrijdagochtend 17 maart kwam de bekende Nederlandse klassiek gitarist Izhar Elias naar de Gildeschool om aan verschillende groepen te laten zien en horen wat hij aan muziek uit zijn gitaar kan toveren. Hij vertelde er ook enthousiast over. Izhar Elias is een grootmeester op zijn gitaar. Izhar Elias is door Cultuurplein Noord Veluwe en Cultureel Platform Epe uitgenodigd. De kinderen hebben vanochtend kennis gemaakt met de klassieke muziek van gitarist Izhar Elias. Het optreden sloot goed aan bij ons programma voor Kunst en Cultuur met als discipline dit jaar ‘muziek’.

Izhar Elias speelt op 23 maart tijdens een concert in de Grote Kerk van Epe. Hij speelt dan samen met het beroemde Nederlandse strijkkwartet Matangi een vrolijk en feestelijk programma met Latijns-Amerikaanse muziek .
Meer informatie daarover op www.cultureelplatformepe.nl (entree voor jeugd € 7,50!).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers