Discobowlen voor jongeren die opgroeien met zorg.

1 op de 4 jongeren groeit op met een (psychisch) zieke of gehandicapte ouder, broer, zus of ander inwonend familielid. Deze jonge mantelzorgers hebben zorgen voor en/of over het zieke familielid. Jongeren die opgroeien met zorg vragen niet snel om aandacht of hulp. Maar ze verlangen wel degelijk naar erkenning en begrip. Koppel, KAP en SWO/E willen de jonge mantelzorgers een stuk erkenning en begrip geven door avonden voor jonge mantelzorgers te organiseren. Vrijdag 21 april hebben we gezellige discobowlingavond op het programma staan. De avond is van 18.00 uur tot 20.00 uur. Het bowlen vindt plaats in de Hezebrink, Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst. Alle jonge mantelzorgers tussen de 8 en 18 jaar uit de gemeente Epe en Apeldoorn zijn welkom! De kosten zijn € 2,– per persoon. Je mag de eerste keer ook gerust een vriend en/of vriendin meenemen. Aanmelden kan tot 19 april door een mail te sturen naar gerrita.elskamp@swoepe.nl Informatie kunt u ook vinden op de website van SWO/E www.swo-epe.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers